HOW مزاج بلغمی CAN SAVE YOU TIME, STRESS, AND MONEY.

How مزاج بلغمی can Save You Time, Stress, and Money.

How مزاج بلغمی can Save You Time, Stress, and Money.

Blog Article

واینکه چطوری متوجه بشم بلغم دارم یانه هیچ علایمی هم ازقبیل ترش کردن معده ابریزش چشم وبقیه چیزاندارم فقط چشمها زردهستش همیشه گاهی اوقات زردی چشمام زیادمیشه

در صورت مشاهده علائم گرمی و خارش بدن چند قاشق ماست میل کنید یا از یک قاشق مرباخوری تخم خرفه استفاده فرمایید

سلام من خلط پشت حلق زیاد دارم و خیلی سرفه میکنم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

مواد غذایی که این دسته از افراد نباید مصرف کنند شامل انواع لبنیات مثل شیر و ماست، شور، ترشی، گوشت گوساله و گاو، سیب زمینی، عدس، قارچ، گوشت ماهی و مرغ، میوه های نرسیده و تورش، جو، نارنگی، خیار، لیمو شیرین، قهوه و نسکافه، کیوی، انواع چای، روغن نباتی، کره گیاهی، نوشابه، برنج، سوسیس و کالباس و.

دستگاه ادراری: غلبه بلغم در کلیه‌ها و مجاری ادراری باعث سنگ کلیه، اختلال عملکرد مثانه و بی‌اختیاری ادرار می‌شود.

بهار نارنج هم از دیگر گیاهانی است که مصرف آن به افراد بلغمی توصیه می‌شود. دمنوش بهارنارنج دارای طبع گرم خشک بوده و این دمنوش همانند خود بهارنارنج غنی از مواد معدنی و ویتأمین‌های مورد نیاز بدن است.

سلام من پوست سفید موهای مشکی و تارهای زخیمی دارم قبلاخیلی سرمایی بودم وترشی و غذاهای سرد اذیتم میکرد ولی بعد از زایمانم خیلی گرمایی شدم و معده درد ندارم ولی ریزش مو زیادی گرفتم که باعث کم پشتی موهام شده الان نمیدونم طبعم سرده یا گرم برای درمان ریزش مو چیکار کنم با تشکر

سلام چندسالی می شه که باد گلو می زدم طوری که تا می خواستم صحبت کنم باد توگلوم جمع می شه نمی توم حرف بزنم دوباراندوسکوپی کردم کلی داروهای گوارش خوردم نشد که نشد طبع بدنم سرده صبحها اب دهانم خیلی روی متکام می ریزه دست وپاهام همیشه سرده افسردگی گرفتم چندوقتی هم هست که گلوم حساس شده صبح که پامی شم سمت چپ گلوم می سوزه لطفا راهنمایم کنید ممنون

 دمنوش های گرم مانند اسطوخودوس و سنبل الطیب، بهار نارنج، بادرنجبویه تماماً برای شما مفید هستند.

باسلام دوست گرامی، وجود بلغم لزوما به معنای چاقی شکم و پهلو نیست. این یک تصور نادرست رایج است. افراد با مزاج بلغمی می توانند دارای انواع مختلفی از اندام باشند.

انواع بیماریها و روش website های درمان بیماری های روانی و روانشناسی

طب سنتی که بیشترین تاکید آن روی پیشگیری است، برهم خوردن تعادل اخلاط اربعه را علت بسیاری از بیماری‌ها معرفی می‌کند و معتقد است که افزایش یکی از این اخلاط در بدن می‌تواند با دردسرها و مشکلات زیادی همراه باشد و عملکرد طبیعی بافت‌ها و اندام‌ها را مختل کند. بنابراین، باید خلط اضافی را در بدن کاهش داد.

چرا که رطوبت محیط باعث تشدید علائم آن‌ها می‌شود. همچنین لازم است رژیم غذایی خود را اصلاح کنند و از مصرف غذاهایی که با مزاج آن‌ها سازگار نیست بپرهیزند.

شوید، ترخون، جعفری، ریحان، مرزه، نعناع، شنبلیله، تره و کرفس

Report this page